Salon Bronzare Râmnicu Vâlcea - Salon De Bronzat - Ergoline Bulevard

Aparate

Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance

Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance

Este recunoscut pentru o bronzare superioară, modul orizontal. Tehnologia Hybrid Performance oferă un bronz frumos și intens, cu îngrijirea simultană a pielii.

Cele patru becuri Ultra Face PLUS în combinație cu lămpile noi smartsun UVB Spaghettis, asigură zonei faciale un bronz optim. Spectrul de lumină roșie, geometria computerizată a reflectoarelor garantează o bronzare uniformă a feței și a decolteului. Elementul Light Beauty din lămpile smartsun PLUS oferă o experiență relaxantă pentru restul corpului.

Specificații:
Corp:
Faţă:

Megasun pureEnergy 5.0

Noul aparat Megasun pureEnergy 5.0 oferă o combinație de caracteristici unice și exclusive. Prevăzut cu cel mai sofisticat sistem de control la ora actuală, KBL 7, dispunerea ergonomică a mânerelor din interiorul aparatului transformă ședința de bronzat, mod vertical, într-una confortabilă, relaxantă, care asigură un bronz uniform pe întreg corpul.

Pentru iubitorii de sport, aparatul este dotat în același timp cu un accesoriu destinat mișcării, numit vibraNano, care poate fi folosit pentru un antrenament scurt, dar eficient pentru abdomen, picioare și coapse. Grija pentru design, plafonul acrilic transparent, care luminează interiorul aparatului cu ornamente grafice creează deasemenea clientului o atmosferă foarte plăcută.

Specificații:
Dimensiuni: