Salon Bronzare Râmnicu Vâlcea - Salon De Bronzat - Ergoline Bulevard

Despre noi

DESPRE NOI

Oferim o experiență unică de wellness în Râmnicu Vâlcea

Am pornit Ergoline Bulevard în noiembrie 2020, din dorința de a veni în întâmpinarea frumuseții, pentru a oferi doamnelor și domnișoarelor, dar și tuturor persoanelor interesate, un bronz perfect, fără a fi nevoie de expunerea la soare, mai ales atunci când vremea nu ne permite.

Pe lângă serviciile de calitate oferite de specialiștii noștri, Ergoline Bulevard vă așteaptă într-o ambianță deosebită, o experință unică de wellness, care să-ti mângâie simțurile. Vizita la salon Râmnicu Vâlcea – Ergoline Bulevard transformă puținele clipe de răsfăț și relaxare, în cele mai frumoase momente ale zilei. Clientele se bucură de calitatea și noutatea serviciilor, obținute în deplină siguranță și confort, pentru că specialiștii Ergoline Bulevard acordă o atenție deosebită fiecărui client.

ERGOLINE BULEVARD

Aparatură de ultimă generație, doar la Ergoline Bulevard

La salon Râmnicu Vâlcea – Ergoline Bulevard, vă așteptăm cu aparatură de ultimă generație a momentului din industria de profil de pe piață, singura din oraş la ora actuală: Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance și Megasun pureEnergy 5.0. Aparatele sunt certificate la nivel european și mondial, pentru a garanta siguranța și sănătatea clienților noștri.

salon Râmnicu Vâlcea
Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance

Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance

Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance este recunoscut pentru o bronzare superioară, modul orizontal. Tehnologia Hybrid Performance oferă un bronz frumos și intens, cu îngrijirea simultană a pielii. Cele patru becuri Ultra Face PLUS în combinație cu lămpile noi smartsun UVB Spaghettis, asigură zonei faciale un bronz optim.

Megasun pureEnergy 5.0

Megasun pureEnergy 5.0

Noul aparat Megasun pureEnergy 5.0 oferă o combinație de caracteristici unice și exclusive. Prevăzut cu cel mai sofisticat sistem de control la ora actuală, KBL 7, dispunerea ergonomică a mânerelor din interiorul aparatului transformă ședința de bronzat, mod vertical, într-una confortabilă, relaxantă, care asigură un bronz uniform pe întreg corpul.

salon Râmnicu Vâlcea Ergoline Bulevard
SALON RÂMNICU VÂLCEA
Arta dintre un corp frumos şi bronzul natural

Un bronz natural, sănătos, unic! Căldura și lumina fiecărui anotimp o puteți simți acum pe pielea dumneavoastră! Salonul Ergoline Bulevard, cel mai nou salon de bronzare din Râmnicu-Vâlcea, vă așteaptă să vă bucurați de un bronz rapid și uniform pe toată perioada anului! La noi, veți găsi o aparatură performantă, de ultimă generație, Ergoline Prestige 1600 Hybrid Performance și Megasun pureEnergy 5.0, unice în domeniul de beauty din oraș.